zaterdag 17 januari 2009

To catch or not to catch

En toen vloog er ineens een stokje door de lucht. En dat stokje ging van daar naar daar via daar en kwam ook nog daar terecht. Plaats de vierde foto uit de vierde map van je computer, stond er in dat stokje gekrast.
Leuk! Maar het was niet echt aan mij, vond ik, om zo'n stokje te vangen. Bovendien snapte ik 'm niet eens: vierde map? Wat vierde map? Welke vierde map? Mijn computer stond vol met vierde mappen!
(Wacht eens...lag dat misschien aan mij? Was dat blijkbaar niet bij iedereen zo? Zo'n bende?)

En zo kwam het dus dat ik vannacht om half twee, moe maar voldaan, mijn volledig opgeschoonde, geordende en gearchiveerde computer uitzette. Maar niet voordat ik eventjes, geheel vrijblijvend uiteraard, had gespiekt in de vierde map.
En de vierde foto, die bleek toch leuk te zijn!

Dus wat ik nu doe?
Gewoon laten zien!

1 Januari 2004, vroeg in de ochtend. Bo die net haar cadeau heeft uitgepakt. En buiten alsof het vuurwerk die nacht de hemel permanent roze had gekleurd.

(Voor de oplettende kijker: Ja, in die stad woon ik. Maar inmiddels in een ander huis.)

5 opmerkingen:

't Kleine Kikkertje zei

Via Susy hier gekomen. Volgens mij woon jij in de stad waar ik ooit studeerde en waar mijn hart ligt. Vooral in het hofje aan de Peperstraat (waar mijn oma woonde, en waar ik als meisje veul speelde).

En ik krijg helemaal zin om mijn foto's ook te gaan ordenen. En dan de leukste foto's van onze vakantie te plaatsen. Komt eraan dus.

NOVY zei

In de roos! :).
Ik kwam er ook om te studeren en ben er vervolgens nooit meer weggegaan.

MaMarije zei

K geloof dat ik dit stokje ook maar eens op pak!

roos zei

Kijk, dat heb ik nu ook. Ik dacht bij die anderen als ze het over de vierde map hadden: waar moet ik in hemelsnaam mijn vierde map vinden? Ik heb geen vierde mappen. Ik heb overal mappen en welke is de échte vierde?

Denise zei

Mijn dochter heet ook Bo. En een van je andere 2 namen staat ook op mijn lijstje. Maar 'ssssttt!' hoor... ;-)