dinsdag 6 januari 2009

Ach gossie 2

Nu ben ik ziek. Ja, dat kon ook eigenlijk niet uitblijven hè. Als je hele gezin het heeft gehad. (Ja, Henk ook: gisteren). Maar blijkbaar dacht ik dat ik de dans zou ontspringen. Omdat ik de moeder ben. En 'moeders zijn nooit ziek' zei mijn eigen moeder altijd al.
Eigenlijk, maar nu ben ik wel heel eerlijk, dacht ik stiekem ook: Ik ben gewoon de allersterkste hiero. Zo'n virus, daar ben ik tegen bestand. Henk niet, nee, natuurlijk niet..want *rolt met haar ogen*....mannen!
Maar misschien had ik dat laatste niet moeten denken. Of moeten afkloppen, op ongeverfd hout. Hoe dan ook, ik neem alles terug. Want nu loop ik zelf leeg.
Maar het is allemaal niet zo erg hoor. Ik hoef even niet te werken van mezelf (want concentreren is zo moeilijk met die onderbrekingen telkens), maar ik mag wel bloggen en tennissen op de Wii. Bovendien: ik voel de kilo's eraf vliegen, dus met dat goede voornemen komt het ook dik in orde.
Als ik maar zorg dat ik heel dicht in de buurt van de wc blijf is er verder niet zoveel aan de hand.


PS: O nee, mijn moeder zei niet: 'Moeders zijn nooit ziek', ze zei: 'Moeders kunnen nooit ziek zijn'. En daar had ze wel echt gelijk in. Want wie staat er straks om 15.00 uur, met warm aangeklede baby in kinderwagen en samengeknepen billen te wachten bij de school van Bo en Merlijn?
Juist.

2 opmerkingen:

Nicole Orriëns zei

Beterschap! Als moeder kun je weliswaar niet ziek zijn, maar je wordt het soms toch. Probleem is meestal dat alles toch gewoon moet doordraaien... Zoals kinderen van school halen.

Je krijgt vast hele strakke bilspieren!

NOVY zei

@Nicole: jaah, strakke bilspieren, die wil ik ook!
Jij hebt ze natuurlijk al. Van het hardlopen. (Vind ik altijd zo knap, mensen die hardlopen. Ik haal het eind van de straat niet eens.)