zondag 25 oktober 2009

Stap 2 en plan B

Het plan was dat de oude kamer van Bo de nieuwe kamer van Loïs zou worden.
Maar plannen zijn er om bijgesteld te worden, nietwaar.
Want zo vroegen wij ons ineens af: is het wel nodig, een kamer voor Loïs? Voorlopig gaat ze er toch niet slapen; haar bedje staat prima op onze kamer en zelfs daar ligt ze bijna nooit in.
Dus. Zie hier: een speel/televisiekamer voor alledrie! (Zonder speelgoed dat gevaarlijk is voor Loïs, natuurlijk.)


10 opmerkingen:

pien zei

strak plan!

Door zei

Goed plan!

Daan zei

ha, dat hebben wij ook, of wat zeg ik Rover ook; hij een speelkamer en een slaapkamer (die hij deelt; als in met zijn broertje *maar die slaapt weer bij ons in bed* en deelt omdat hij zo ongeveer de halve nacht daar slaapt om vervolgens met twee kruiken en een knuffel bij ons te kruipen.

fijn kamertje!

Mammalien zei

Ziet er heel gezellig uit!

Joeltje zei

Ik zie geen flatscreen?
Zo wordt het dus nooit iets met die kinderen hè. Kinderen hebben tegenwoordig récht op een flatscreen ;-)

Nicolekebolleke zei

Helemaal goed, dacht ik zo!!!

Zeeuwse Mama zei

Leuk, goed idee! Het kamertje van onze Loïs staat ook te niksen..ze slaapt ook altijd bij ons in bed... dit idee ga ik eens in m'n achterhoofd houden ;-)

sanneke zei

Ziet er super uit!
Grappig hoe anders het dan bij jullie is. Neeltje is gek op haar eigen slaapkamer, haar eigen privacy. Een kus mag nog net als ze in bed ligt, maar dan word ik ook echt geacht meteen de kamer te verlaten. Wil ik nog wat wasgoed in haar kast opbergen terwijl ik haar net in bed heb gelegd, dan wordt ze pislink. Die fout maak ik dus ook niet meer.
Ik vond het een vreselijk grote stap, haar in haar eigen kamer te laten slapen na een maand of 4, maar vanaf het eerste moment bleek, de dame is gelukkig daar.

Ilse zei

slim en handig

Judith zei

Ow, hier word ik wel erg jaloers van hoor...! Wat zou ik dat op termijn heerlijk vinden, een speelkamer voor de meisjes, maar dat zit er niet in. Ons Randstad-minihuisje is nu al helemaal vol en er kan niets of niemand meer bij...