zondag 17 mei 2009

Rufus WainwrightHoe kan het dat ik deze man niet eerder heb ontdekt?
Tuurlijk, ik had zijn naam al wel eens gehoord, Rufus Wainwright, maar ik had u niet kunnen vertellen of het een acteur was, een journalist, een bankdirecteur of de singer-songwriter die hij is.

Ik zit al uren naar hem te kijken zijn liedjes te luisteren. En ik voel me net een bakvis. Want O.M.G.! Wat is hij mooi! Je reinste Brad Pitt-material. Wat zeg ik, met zo'n prachtige stem, béter dan Brad Pitt. En jonger bovendien. (Jaja, ook jonger dan ik, ja.)

Dus. Vergeet John Mayer, James Morrison, Lucky Fonz III (Henk, denk je dat ik dat moederdagcadeau nog mag ruilen?) en Damien Rice.....

Rufus. Wainwright.
Klik
Of klik voor zijn versie van halleluja, begeleid door beelden uit de prachtige film Brokeback Mountain.

Edit 18-05: Nou nou, wat een enthousiaste reacties. Okee, misschien ging ik ook wel wat ver. Ik neem alles terug over Brad Pitt. Maar 'baby'? 'Glimmend roze gezicht'? Kijk nou nog eens goed:Niks te zien van dat roze gezicht op zo'n zwartwitfoto.

15 opmerkingen:

Cisca zei

Mooi in velerlei opzicht!
'I'm a fabulous dancer'...

Door zei

Jahaaa, die is leuk!

Joeltje zei

Hè. Ik krijg geen geluid uit m'n laptop. Al drie weken niet meer. En ik wil Rufus horen. Want als iemand zegt "beter dan John Major, dan moet ik luisteren". Maar helaas.

Overmorgen moet ik weer werken. Dan zal ik luisteren.

En wat lees ik nog? Jij ondankbaar schaap, moederdagkado's ruilen?!

-verzwijgt zelf dat ze haar eigen moederdag kado bepaald heeft: zwart witte canvas van Mister T.-

Odette zei

Nou, mijn smaak is het niet, qua stem en uiterlijk. Maar altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken.

Ilse zei

Brad Pitt material??? Uh ik zie het niet hoor, en ik vind het ook geen prettige stem...
Lucky Fonz III , wie is dat in hemelsnaam??
Woon jij in Nederland??

Ilse zei

Ik heb Lucky Fonz even beluisterd en opgezocht, ik had hem nog nooit gezien/gehoord echt maar is wel hele mooie muziek dus ik zou je moederdag kado maar niet ruilen voor Battman

gewebkijk zei

je moet hem zien in het grotere verband. zijn zus martha is ook zangeres. persoonlijk ben ik meer gecharmeerd (en opgegroeid met de muziek van) zijn moeder en tante de zusters kate en ann mcgarrigle minder bekend bij het grote publiek zijn het iconen in de folk, en zij hebben gespeeld (en nog) met de groten van de folkmuziek.
ga er maar eens lekker op koekelen... :)

Anoniem zei

hmmm, nee niet mijn ding. Ik hou het bij Brad Pitt!!! Manja

Nicole zei

Ja na het lezen van zo'n gloeiende aanbeveling moest ik wel kijken, maar eerlijk gezegd vind ik het een beetje een baby met z'n glimmende roze gezicht...

esther zei

Rufus.. mooie naam. Mooie jongen ook. Maar komt wel wat arrogant over en daar houd ik niet zo van. Sean Connery had toch iets.. ;-)

gewebkijk zei

jullie beseffen toch hopelijk wel dat het hier een jongens georienteerde jongen betreft..? :)

NOVY zei

@Gewebkijk: zeker, maar dat maakt voor het oog niet uit, toch?

gewebkijk zei

ja en nee, het heeft natuurlijk wel effect op z'n uitstraling, en dat is waarschijnlijk één van de redenen, dat hij bij meerdere dames hier niet zo ,,aankomt''... ;)

NOVY zei

En bij jou, geweb?

gewebkijk zei

bij mij ook niet... ;)