donderdag 12 februari 2009

267 dagen

Lois is bijna 9 maanden. Al net zo lang buiten mijn buik als ze er in heeft gezeten. Ongeveer, dacht ik. En toen ging ik eens even tellen. En rekenen. Met mijn agenda erbij. En het is echt te raar: Vandaag is het 267 dagen geleden dat Loïs werd geboren. En ze heeft ook precies 267 dagen in mijn buik gezeten! Vanaf de conceptie, dus echt precies. (Ja, ik weet toevallig wanneer dat was, de conceptie).

Het doet me denken aan dat andere bizarre toeval, met het geboortetijdstip.
Henk was in mijn laatste hoogzwangere weken heel erg druk geweest met een groot project van 3voor12 (van de vpro). Al tijden werd er hier in huis, behalve nog over de naderende geboorte, nergens anders over gepraat. Op de dag van de bevalling had Henk zelfs het t-shirt aan dat hij van 3voor12 had gekregen. En toen kwam Loïs ter wereld om.... 11.57 uur. 3 voor 12!

Dus toen hebben we het logo van 3voor12 nog snel toegevoegd aan het ontwerp van het geboortekaartje.
(Dat werd inderdaad door niemand begrepen. So what?)

6 opmerkingen:

MaMarije zei

What a coincidence!

Ik had dat ook met de 9 maanden binnen- en 9 maanden buiten-buik van onze 1e. En ik weet zeker dat ik dat met de 2e straks ook weer heb. Maar gelukkig duurt dat nog even. t Gaat allemaal al hard genoeg zo ;-)

Susy zei

leeeuk!
En dat kaartje is echt amazing!
zoiets wilden wij dus ook.
Als we een Lois hadden gehad.
Als mijn vriendin niet al een Lois had gekregen. Met maar 1 puntje trouwens.
Op de i.
En ik weet toch opeens niet meer hoelaat Tijlie is geboren. Hm.
Ohjawel.
Hm. Er is natuurlijk geen programma dat 5 voor half 4 heet hè?

Cisca zei

Wat een leuk kaartje zeg!

Maar dat tellen, dat heb ik dus niet. De melkboer wel. Die houdt bij wanneer ze 100, en nu straks 150, dagen is. Ik zal eens vragen of hij wil narekenen hoelang ik zwanger ben geweest...

Bar zei

Nou wat is dat leuk...en toevallig! Nog toevalliger, dat mijn dochter ook Lois heet...hahaha

Soes zei

Ieieie, dat is echt toevallig.
Mooi tijdstip zeg.

Caroline zei

Leuk log (ja, deze ook maar ook de rest dus) Met prachtige kinders. Ik houd daar wel van, die 'inside jokes' . Enne negen maanden, zijn wij gewoon bij na 'tegelijk'zwanger geweest. (dat over de conceptie laat ik maar even in het midden haha)