woensdag 8 september 2010

Meer ITGWO of: Betrapt

U bent er inmiddels waarschijnlijk al wel weer zat van, maar dan heeft u pech: ik ben er namelijk nog niet klaar mee. Mede omdat ik nog steeds elke dag nieuw beeldmateriaal krijg toegetwitterd, gemaild en gefacebookt. Het is heel lollig: wij blijken op bijna elk filmpje dat gemaakt is aanwezig te zijn. (Sorry Anna-Maria, hopelijk word je niet gespot door een van je leraren op school....gheghe.)


Deze foto's knipte ik bijvoorbeeld uit diverse concertregistraties:

Hier vond ik mezelf op de een of andere vreselijke t-shirt-compilatiefoto:

En hier is de krant waar Bo en Vera aan hebben meegewerkt (waarvan ik natuurlijk al een hele stapel achterover had gedrukt, maar die ik nu ook nog in de digitale versie kreeg) met hun belangrijkste artikel:


Maar dan.
Dit.
Dít is toch wel zo mooi! Ik noem het 'The Tallest Man, the Kids and the Glowsticks'.
En ik snap best dat u niet de hele registratie gaat bekijken (al zou u dat eigenlijk wel moeten doen, het is namelijk práchtig), maar vanaf 46.00 moet u toch echt even kijken. En dan vanaf 51.40 vooral weer.
Ik krijg gewoon elke keer opnieuw kippenvel. Zo mooi hoe hij zich keer op keer naar de (onze) kinderen toe blijft verontschuldigen voor zijn 'angry songs'.

Klik op het plaatje.6 opmerkingen:

Daan zei

Hoe cool is dat!

inge zei

heb 'm even toegevoegd aan favorieten, want nu geen zit in 't gat om een uur te gaan niksen. eh, kijken ; )

Wondelgijn zei

mooi zeg! Erg ingetogen...

Susy zei

Ja leuk.
Maar volgend jaar moet ik ook.

sanneke zei

Volgend jaar zijn we er bij hoor! Ik verheug me er nu al op!

rudy kaals zei

Vet vet vet!! Sproet is deze dagen in berlijn en dankzij haar leerde ik deze kleine Zweed kennen. Alles wat hij doet is geweldig, zolang hij maar niet King of Spain speelt. De man is een geweldenaar!