woensdag 21 september 2011

Onzichtbaar maar toch doodeng'Wie van jullie wil even helpen de tafel dekken? Ik zie nog geen messen, er moeten nog glazen op tafel... Hallo? Hoort iemand mij? Jongens! Kinderen! Hallo! Hallo! Dit is jullie moeder die tegen jullie praat. Hallo? Kijk, ik sta hier, achter het fornuis. Ik sta voor jullie te koken....hallo? Iemand?'

Nee.
Maar misschien dringt mijn stem ook wel helemaal niet door de cocon van snot heen, waarin ik zit, dat zou best kunnen. Hee, nu ik zo eens terugdenk aan hoe de dag verliep, het zou zelfs een heleboel verklaren!
Hier ben ik ook al zo onzichtbaar. Ik betrap me erop dat ik af en toe naar mijn eigen blog ga om te kijken of ik misschien eindelijk weer eens een leuk stukje heb geschreven. Maar niks hoor. Gek eigenlijk, want er was hier toch van alles:
Er was het schurftige hondje dat zomaar met de buurvrouw was meegelopen en die we vier uur hebben moeten vermaken voor de dierenambulance kwam opdagen. En er was Janneke, de rat, die bij ons logeerde. Er was de kinderkledingbeurs, er was een rally-auto die uit de bocht vloog en Merlijn bijna overreed, er was wordfeud en er was wordfeud en er waren informatieavonden op school en ontelbare speelgoedartikelen van bamboe.

(Janneke)

Oja, *bladert even door extern geheugen dat iPhoto heet* , er was ook nog Zombiebooth.
Een gratis appje voor de iPhone.
Dat leek me grappig.
Nou. Dat is het niet.
Kijk maar. Niet grappig.
Doodeng.


Hatsjie.

9 opmerkingen:

Inge zei

Getver! Zombie en rat een beetje. Kinderen zien er uit als die van mij (moe). Dacht dat ze inmiddels wel weer vanzelf wakker zouden worden 's morgens maar zelfs in week 3 moet ik ze wakker maken.

LEHTI zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
LEHTI zei

Novy, alsjeblieft. Ik schrik me wezenloos. Schrijf er gauw een ander blogje overheen. Over snot, een platte naaktslak of van mijn part de infoavond (of de jurk van de juf).

Je zal toch door zo'n kop gevraagd worden de tafel te dekken, brrrr.

Toch beterschap. Engerd!

sanneke zei

De kinderen smeken me of ze je zombiehoofd, waar ik heel hard voorbij scrolde nog even mogen zien. Nee, mag niet, veel te eng voor mij.

Herma zei

You griezel, you! Ik wist niet dat je het in je had. Jij ook niet denk ik. Alhoewel na zo'n dag van onzichtbaar zijn en huis houden met een snotkop... Er worden mensen eng van minder.

ChoCho zei

passende titel :-)
we kijken alvast uit naar een uitdieping van (een) de(r) onderwerpen

Manon zei

Jaiks!

Jij mag dan onzichtbaar zijn, uit mijn woorden komen blijkbaar Spaanse woorden, hoewel ze in mijn oren gewoon Nederlands klinken. Mijn kinderen lijken in ieder geval niet te verstaan wat ik zeg. Vooral als het opruimen, aankleden, tandenpoetsen of de honden eten geven betreft....

Susy zei

Haha!
Ja, die ken ik die app.
Ik heb mezelf ook al eens verzombied.

Eng hoor. Thrillermom.

En harder schreeuwen helpt.
Zelfs met snot.

Door zei

Haha, eng wijf dat je bent.
Die van mij horen mij wel, want ze antwoorden standaard met: 'Jahaaaa, doen we zo'. En dan 600 x achter elkaar. Dus. Waarom zou jij het beter hebben dan ik:-)