dinsdag 1 oktober 2013

NFF (en NNF)

Afgelopen zaterdag waren we op het NFF in Utrecht. Het Nederlands Film Festival. (Niet te verwarren met het NNF, het Natural Networking Festival, waar we dan weer drie weken geleden waren. En waar ik helemaal niet over verteld heb hier, terwijl het toch héél bijzonder was.)

Maar we waren dus in Utrecht, in het Louis Hartlooper Complex, waar de film Heroin in première ging, met een ieniemienie-bijrolletje voor Loïs.
Toen ongeveer op een kwart van de film de betreffende scène was geweest fluisterde Henk in mijn oor: ‘Nou, ga je mee, we kunnen weer gaan.’ Haha. Dat was natuurlijk kolder, want het was een nogal indrukwekkende film, zo indrukwekkend dat toen hij was afgelopen we ons kindsterretje alweer zo'n beetje vergeten waren. De film beschrijft een dag uit het leven van een verslaafde dakloze (of een dakloze verslaafde, dat weet ik nooit zo goed). Hij duurt nog geen anderhalf uur, maar ik was doodmoe op het eind. (Jézus wat een dag.)


Gelukkig hadden we de foto’s nog.
7 opmerkingen:

Daan zei

wauw <3

kurred zei

Heel leuk voor Lois. En natuurlijk ook voor haar (trotse) ouders, broer en zus. Maar mag ze de hele film zelf wel zien? In ieder geval een mooi document voor later.
Ik heb het nooit verder gebracht dan het jaren spelen in het plaatselijke dorpstoneelgezelschap. Wat overigens ook heel leuk was.

Astrid zei

Met tekst zelfs. Hoe gaaf! Deelt ze al handtekeningen uit?

Anoniem zei

pikt ie nu gewoon haar hond??

anyhow, wel heel gaaf voor Lois! zo ver hebben het velen niet geschopt!

liefs muts moon

NOVY zei

Nee Moniek, haar kussen in de vorm van een hart.

LEHTI zei

Je jongste meisje zit nu al in de heroïne. Poe, zowaar iets om trots op te zijn,zeg. Nee, da's flauw, echt supercool dat ze op het grote doek te zien was. Had je niet de neiging om bij die scene even op te staan en de zaal in te schreeuwen 'Da's mijn meisje, mensen!'

Ook heel afgezaagd, maar wel waar: het lijkt zo kort geleden dat je zwanger was van Lois. Time flies.

Door zei

Wat heb jij toch veel BN'ers in je gezin! Cool!