Doorgaan naar hoofdcontent

Pasnie


Nou kijk, morgen is het maandag en moeten de kinderen weer naar school.
En omdat Bo dus jarig is geweest gaat ze trakteren. Op Vegter's rolletjes met slagroom, conform traditie, want je bent tenslotte jarig op nieuwjaarsdag of je bent het niet.

In een vlaag van op-alles-voorbereid-moederschap kocht ik begin december alvast 2 pakken Vegter's rolletjes en ook meteen maar 2 bussen slagroom. Want die stonden er naast.
Maar op 22 december, vervolgens, las ik een schokkend nieuwsbericht. Want wat blijkt. Het nieuwste model A-merk slagroombussen heeft een nieuwe spuitkop. Waarmee je mooiere toefjes kunt maken. Veel mooiere toefjes. Echt, dat je denkt: ja, deze toefjes, die zijn echt vele malen mooier dan die toefjes van vroeger. Die toefjes van toen, die waren altijd maar zo mwa-mwa...maar deze toefjes zijn gewoon....véél... móóier! Goed.
Wat bleek nu ineens, zo tegen de kerstdagen?
Die nieuwe spuitkoppen, die passen niet.
In de Vegter's rolletjes.
WAAAAH!

Ik zeg: een fantastisch staaltje product-innovatie! Lekker grondig de markt verkend ook.
Ze hebben, las ik, bij Vegter's, twee full-time krachten aan het werk moeten stellen (nee, maar heus!) om alle telefoontjes te beantwoorden van verontruste mensen. ( Die dan vermoedelijk zoiets hebben gezegd als: 'De rolletjes zijn te nauw' (?) want om te zeuren over de nieuwe tuit, belle men beter met de slagroombussenfabrikant, lijkt mij - maar maybe that's just me.)

Het is nu zondagavond. En (dat hoort er ook bij, hè, bij voorbereid moederschap, je kunt niet altijd scherp zijn) sinds 22 december heb ik verzuimd om naar de A.ldi te gaan voor twee B-merk slagroomspuitbussen. Dus mijn kind moet morgen naar school met afgeknipte ballontuutjes om haar spuitstukken. (Als een condoom; het advies van de telefonisten bij Vegter's.)
Is feestelijk, hè?