Doorgaan naar hoofdcontent

Te wachten, ergens op

Disclaimer
Dit weblog gaat over mij en mijn naasten. Soms schrijf ik heel eerlijk en openhartig, soms ook verzin ik maar wat, dik ik dingen aan of ridiculiseer en ironiseer ik situaties. Wat u hier kunt lezen heeft raakvlakken met, maar is geenszins een realistische en volledige afpiegeling van mijn dagelijks leven.
Af en toe ben ik misschien wat grof-in-de-mond, bij vlagen zelfs bot, maar immer dient dit een persoonlijk doel; ik ben nu eenmaal stevig uitgerust met zelfspot en ironie. Het is uiteraard nooit de bedoeling iemand hiermee te beledigen of in verlegenheid te brengen.
Ik hou van contact en ik hou van aandacht. Ik ben graag een open boek; ik geef mezelf - tot op zekere hoogte - bloot op het internet.
Waarom?
Omdat het kan.

Als u vragen heeft, of opmerkingen naar aanleiding van dit blog, dan kunt u – beter dan bijvoorbeeld mijn schoonmoeder ermee bestoken - een reactie achterlaten in de daarvoor bedoelde reactievelden, of mailen naar novy1971 at gmail dot com.



Zo. En dan nu dit.
Mijn moeder is ziek. Ze ligt in het ziekenhuis. Als ze iets eet krijgt ze buikpijn. Heel erge buikpijn. Dus eet ze niet meer. Er wordt een operatie overwogen, om een stuk darm weg te nemen, maar dat schijnt een nogal zware operatie te zijn, dus dat durft de chirurg niet aan. Dan zou ze in elk geval eerst moeten aansterken. Maar: ze kan niet eten. Dus.
Nu ligt ze in bed. Met morfine tegen de pijn. Te wachten, ergens op.