Doorgaan naar hoofdcontent

Op de valreep (2)

Heeft u me gemist? Ik u wel. Ik moet zelfs bekennen dat ik last heb van enige afkickverschijnselen; de laatse dagen dringen zich voortdurend onderwerpen aan me op waarmee ik u nodig moet vermaken/vermoeien/informeren. Waar ik dus gek van word, want ik heb echt geen tijd. Echt. Geen tijd.
Ik ben nogal hard aan het werk. (Boekje redigeren. Encyclopedietje. Haha. Op 5 januari moet ik klaar zijn. Om het d-woord even te vermijden. Ik las pas ergens namelijk dat iemand vond dat mensen die regelmatig roepen ‘ik heb een deadline’, nogal sneue mensen zijn. Omdat ze daarmee willen aangeven hoe hip and happening en on the go ze zijn enzo. En nou durf ik het niet meer te zeggen.)
De hele kerstvakantie is dus nogal langs me heengegaan. Ik vegeteerde zo’n beetje in een strak schema van elke dag zoveel pagina’s en één dingetje ‘leuks-met-gezin’ (wat vijf keer neerkwam op het kijken van een Harry Potterfilm met Bo, Merlijn en Henk (tijdens middagslaapje van Loïs), een keer naar een theatervoorstelling met z’n allen en een keer op verjaardagsvisite.)

Verder?
Serious request: gemist (op enkele foto's na).
Kerst zelf: zo’n beetje langs me heengegaan (hoewel het wel érg leuk in de sauna was. Ik kan dat iedereen aanraden: met Kerst naar de sauna. Waarom zou je staan stressen in de keuken en je druk maken over de tafelschikking en die ladder in je panty als je ook in je dampende blootje buiten in de sneeuw glühwein kan drinken? )
Sneeuw/ijs/gladheid/etc: gemist.

En nou is het morgen ineens oudjaar. Ggg.
Morgenavond om 12 uur is mijn oudste dochter jarig en ik heb het nauwelijks in de smiezen.


Maar goed, ik dacht ik sluit het jaar eens af met wat fragmentjes.

Allereerst met datgene waar ik dit jaar het hardst om heb moeten lachen.
(Hoewel dat technisch gesproken misschien niet helemaal klopt; het hardst zal ik waarschijnlijk gelachen hebben om een van mijn eigen grapjes.)





En met deze man, van wie ik dit jaar een beetje ben gaan houden, sinds hij voor mijn dochter zong op Vlieland.
'I plan to be forgotten when I’m gone..'
Zo mooi.





Oja, ik heb ook nog een goed voornemen.
Ik neem me voor om in 2011 te pas en te onpas het woord ‘verbluffend’ te gaan gebruiken.


Fijne jaarwisseling!