Doorgaan naar hoofdcontent

Een en al hoogtepunt hier

Het regent diploma's en rapporten. Zo haalde Bo vanmorgen haar Zwemvaardigheidsdiploma 1. Of het super-zwembrevet ofzo. Een vervolg op het C-diploma in elk geval. (Waar ik overigens allemaal lekker niks mee te maken heb, dat doet ze allemaal met schoolzwemmen. Ik mag alleen komen kijken bij het afzwemmen.)
Dinsdag 'moet ze op' voor haar trapeze diploma A. (What the f*ck? Trapeze-diploma?) en ze kreeg haar rapport deze week. Een goed rapport. Net als dat van Merlijn trouwens. Na de vakantie gaan ze naar respectievelijk groep 5 en groep 4.
En Loïs ging naar het consultatiebureau. En daar zei de arts: 'Goh, ze kan al twee woordjes achter elkaar zeggen'. En, nee, toen zei ik niet dat ze ook al Shakespeare kon citeren. Ik hield gewoon wijselijk mijn mond en knikte vriendelijk. En thuis ontdekte ik dat ze precies net zo groot en zwaar was als Bo en Merlijn met 2 jaar en 1 maand: 91 centimeter en 13 kilo.
Lollig hè: alsof we drie keer hetzelfde kind hebben gekleid.

Goh. Echt een kazig logje dit.

Maar ik maak het goed!
Want net leegde ik mijn iPhone en kwam foto's tegen van een (totaal vergeten!) uurtje dat ik met Loïs doorbracht in de Prinsentuin (een van de fijnste plekjes van de stad).




En oja, deze foto vond ik ook. Het is het interieur van een koelkast. Die van de buren. Ik was zo geïntrigeerd door de inhoud, ik móést het gewoon even fotograferen.
(Ze zullen deze publicatie toch niet als een inbreuk op hun privacy opvatten? Het is niet echt een versvoorraad om je voor te schamen, lijkt me.)