Doorgaan naar hoofdcontent

Waar ik momenteel van droom




1. 'Onze' stacaravan. Briljant in al zijn 'eightieness'. En van alle gemakken voorzien natuurlijk.
2. Daar rechts achterin, in die hangmat, daar lig ik. U ziet alleen een paar benen met zwarte slippers, maar dat ben ik dus. Ik schommel lichtjes en lees een boek.
3. Onder de hangmat zit Loïs, daar nog maar net een jaar oud, in haar romper op de grond, ultiem gelukkig takjes en torretjes te eten.
4. De slingers hangen er vanwege de zesde verjaardag van Merlijn.
5. De wandelwagen diende voornamelijk als pakezel. Om dingen mee van boven naar beneden te vervoeren en weer terug. (Wat ik misschien even moet uitleggen, want u denkt nu: boven? Beneden? Goed. De camping in kwestie bestaat uit een 'boven' en een 'beneden'. De eigenlijke camping, daar waar de tenten en caravans zijn en de sanitaire voorzieningen, is boven. Beneden is de bar, het zwembad en het meertje. Beneden woon je, met andere woorden, en boven slaap je. Eigenlijk net als in de meeste huizen.)
6. Het bedje van Loïs deed voornamelijk dienst als buitenbox. En als verblijfplaats van Purk.
7. Een lege wijnfles. (Of, om met Guus Meeuwis te spreken, een lege fles wijn.) Niet heel interessant verder, maar dan weet u even dat dat de plek was. Voor de lege flessen.
8. De waszak hing aan de uitzethaak van het badkamerraampje. Zo mogelijk nog minder interessant, maar ik vertel het even voor het geval u erg nieuwsgierig bent naar wat er toch in die geheimzinnige tas zit. Het had ook visafval kunnen zijn, tenslotte.

Zucht.
IK WIL VAKANTIE! IK WIL 30 GRADEN! IK WIL LICHTJES SCHOMMELEND EEN BOEK LEZEN!

Nog 4 maanden.
En dan zijn we weer daar.
Niet in die geweldige stacaravan, overigens, maar gewoon in onze eigen tent.
Die ook best nogal eh.. camp is.