Doorgaan naar hoofdcontent

Hoofdpijn en een iphone deel 2


Of hoofdpijn van een iphone, dat zou de titel ook kunnen zijn.
Want.
Ik heb een iphone.
Een hele mooie witte.
Tweedehands gekocht.
Op Marktplaats.
Voor een best wel schappelijke prijs,
maar voor toch nog heel veel geld.
Ja.

Ik heb een iphone.

Die het niet doet.

(Nouja, wel een heel klein beetje, maar niet genoeg. Internet werkt niet bijvoorbeeld, en hij staat een beetje open aan de bovenkant - dat viel me vanmorgen pas op - en hij 'hangt' steeds. Dan moet ik hem uitdoen en weer aan en dan gaat het weer. Eventjes.)

Ik ben opgelicht.
Lacht u mee?
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Dat is dus wat jaloezie en hebzucht met je doet, blijkbaar. Het maakt je een easy target. Terwijl ik gisteren nog gezwóren zou hebben dat mij zoiets nooit zou overkomen. Want ik merk het namelijk altijd direct als dingen niet in de haak zijn. Daar heb ik een speciale antenne voor.
Ik ruik het meteen, als something fishy is going on.
Echt.
Ja.
Ik heb Jan geprobeerd te mailen, om te kijken of er eventueel nog wat te regelen was. Dat hij mijn geld terug zou storten bijvoorbeeld en dat ik dan wel zou zien of ik de telefoon terug zou sturen. Zoiets.
Maar - u voelt het al aankomen - het mailadres bestaat niet meer.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Jan, ik hoop dat je vandaag heel hard je teen stoot. Of nee, beter: je elleboog. Het telefoonbotje. Zo hard dat het de hele dag blijft bellen. En dat je dan steeds aan mij moet denken. Want weet je, Jan. Ik geloof in karma.
Lekker puh.

(Wist u trouwens dat volgens wikipedia het telefoonbotje ook wel 'tinteldoosje' wordt genoemd? Ik krijg persoonlijk hele andere associaties bij dat woord. Maar maybe that's just me. Au. Au. Lachen zal voorlopig nog wel even pijn blijven doen.)