Doorgaan naar hoofdcontent

Kaartjes voor Tori

Woehoeoeoeoeoe!!!

Lange neus naar de recessie, onze de financiële crisis en wanbetalende opdrachtgevers:

Ik. Heb. Kaartjes. Voor..

Tori Amos!!

How cool is that?! Tori Amos is namelijk echt mijn all time hero! (heroin? Hm, dat klinkt meteen weer raar.) Ik heb al haar cd's (behalve de laatste), speel haar liedjes op de piano, als ik 'fan' niet zo'n stom woord vond, dan was ik het van haar. Tori Amos rules!

'Het concert in Groningen is haar meest intieme tijdens deze Sinful Atrraction Tour', zo valt in de concertaankondiging te lezen.
Ook dat nog! Kreun! Intiem en Sinful....klinkt dat goed of klinkt dat goed?



Hier een van de mooiste liedjes/momenten op de concertregistratievideo uit 1997 (die ik zo vaak heb afgespeeld dat hij uiteindelijk letterlijk aan flarden lag): Cornflake Girl




En voor de liefhebber nog even een ietwat sentimentele doch bijna spirituele Tori Amos-ervaring: Tijdens de zoveelste autorit in een angstige periode waarin ik dagelijks met een steen op mijn hart naar het ziekenhuis in Carcassonne reed (65 kilometer heen en 65 kilometer terug) durfde ik voor het eerst weer iets te voelen en zette in een opwelling -tegen beter weten in, want ik wist eigenlijk dat er geen zender te vinden was die niet voornamelijk ruis ten gehore gaf - de autoradio aan. Om daar net de eerste tonen van Cornflake Girl te horen. Het hele nummer lang bleef ik goede ontvangst houden. Ongelofelijk! Tori Amos, op een Franse radiozender! In een auto zonder antenne! Tranen met tuiten heb ik gehuild. Van liefde, van hoop, van vertrouwen. Nu komt alles goed, dacht ik.