Doorgaan naar hoofdcontent

Stom!

* Dat ik bang ben voor de Mexicaanse griep.
* Dat er wederom een klein kindje dood is gegaan in een auto omdat de vader zozeer in beslag genomen werd door andere zaken dat hij even vergat dat hij eerst langs de crèche had moeten rijden.
* Dat kinderdagverblijven niet altijd even bellen/alarm slaan als er een kindje niet word gebracht.
* Dat ik ruzie heb met mijn schoonmoeder.
* Dat ik 6 deadlines heb op 9 juli, maar 5 van de 6 opdrachten nog steeds niet ontvangen.
* Dat dakkoffersteunen voor onze auto nogal zeldzaam zijn en dus heel duur en we daarom toch maar alles in de auto gaan proberen te proppen over 3 weken.
* Dat ik mijn o-zo-handige luierdoekjesdoosje ergens op de bruiloft heb laten slingeren dit weekend.
* Dat ik nog steeds niet weet of de 135 knikkerzakken die ik heb besteld om de (setjes van 3) jongleerballen in te stoppen op tijd bezorgd zullen worden.
* Dat er twee snaren van mijn piano zijn gebroken/losgeschoten: de bes en de cis.
* Dat ik vanmorgen vergeten ben het flessenbonnetje in te leveren bij de kassa.
* Dat de ijssalon ineens dat geweldige pijnboompitjes-ijs met de moeilijke Italiaanse naam niet meer verkoopt, omdat het 'te weinig aftrek vond'.
* Dat dat dus alleen maar komt van die moeilijke Italiaanse naam waardoor niemand dus wist dat het pijnboompitjes-ijs was. Hadden ze het nou gewoon pijnboompitjes-ijs genoemd dan had het heus wel aftrek gevonden, heus wel.
* Dat het meisje van de ijssalon mij glazig aankeek terwijl ik dit hele betoog stond te houden maar verder niks voor me kon doen.
* Dat er een gat in mijn nieuwste zwarte jurkje zit.
* Dat ik geen idee heb aan wie ik dit stokje moet doorgeven. Dus ik gooi hem maar gewoon: catch if catch can. En als u niet wilt vangen dat duikt u gewoon weg, op dezelfde manier als waarop ik vrijdag het bruidsboeket ontweek dat mij gevaarlijk dicht leek te naderen. (Ik weet namelijk niet wat er gebeurt als je een bruidsboeket vangt terwijl je al getrouwd bent. Wat dat voorspelt. Weinig goeds lijkt me.)