Doorgaan naar hoofdcontent

Over blije babybillen en het milieu

Er was eens een moeder in Zweden, Marlene Sandberg, die vond dat de wereld een betere luier verdiende. Na jaren van ontwikkelen en netwerken kon ze haar eigen, unieke product presenteren: Nature Babycare. Luiers die gemaakt zijn op basis van natuurlijke producten (tarwe, hout en maïs) en hierdoor grotendeels biologisch afbreekbaar. Ze houden baby’s net zo droog als andere luiers en zitten net zo prettig, maar zijn veel milieuvriendelijker.

Ik gebruik ze sinds Loïs is geboren en vind ze geweldig. En niet alleen voor de billetjes en het milieu, maar ook voor mijn schuldgevoel over het gebruik van wegwerpluiers; het is niet zo dat ik nu helemaal niets meer voel als ik een verhaal als het hare lees, maar toch aanmerkelijk minder dan toen ik, voor Bo en Merlijn, nog gewoon Pampers kocht. Of Bumblies. Of Kruidvat-eigen-merk.

Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik ambassadeur ben geworden van Naty. Dat betekent dat ik in ruil voor een gratis pak luiers mensen vertel over de voordelen van deze natuurvriendelijke luier.

Dus bij deze:

Nature Babycare.
Luiers.
Van maïs.
Beter voor het milieu dan andere wegwerpluiers.
Goed absorberend en zacht voor de huid.
Te koop bij Etos. Voor €8,49 per pak. (Das goedkoper dan Pampers en Huggies. En soms zijn ze ook nog in de aanbieding: 3 halen, 2 betalen.)

Probeert het en zegt het voort!